Ballina Vendi QENDRA KULTURORE FIER, MBYLLET KONKURSI I FJALES ARTISTIKE

QENDRA KULTURORE FIER, MBYLLET KONKURSI I FJALES ARTISTIKE

6

Qendra e Aktiviteteve Kulturore, Bashkia Fier, ne bashkepunim me Drejtorine Arsimore dhe shkollat 9 vjeçare, publike dhe jopublika, ka finalizuar konkursin e Fjales Artistike, duke kurorezuar dhe fituesit. Ne konkurs moren pjese perfaqesues te 60 shkollave te bashkise, te cilat gjate 7 diteve prezantuan pjese te ndryshme artistike ne disa gjini, si: poezi, drame, monodrame, komedi, pantomime etj.

 

https://youtu.be/Ad1AmxtlokY