Ballina Vendi LIBRAT SHKOLLORE FALAS, DEPUTETET RISTA E BUSHI U COJNE LIBRAT NXENESVE

LIBRAT SHKOLLORE FALAS, DEPUTETET RISTA E BUSHI U COJNE LIBRAT NXENESVE

1

Deputetet Adelina Rista dhe Xhevit Bushi, shoqeruar edhe nga drejtoresha e arsimit Yllka Beci, u kane cuar pakot me lilbrat shkollor disa vogelusheve ne Fier, Portez dhe Levan. Kjo nisme e ndermarre nga qeveria shqiptare ka gjetur edhe mbeshtetjen e prinderve, nderkohe qe kete vit kane perfituar femijet nga klasa e pare ne te katerten. Nisma do te vijoj edhe gjate viteve te ardheshme, per te shtuar gamen e nxenesve perfitues.

 

 

 

https://youtu.be/J6IuSgUhU5M