tvkombi
tvkombi

LIBOFSHA NE FESTEN E SHQIPES, MBAJTJA GJALLE E TRADITES NE LIBOFSHEN E 100 FSHATRAVE

Vendi

Publikuar ne:16:28 - 27/10/2018

Zona e Libofshes ne Fier eshte cilesuar si djepi I kultures Myzeqare, pasi ne te nderthuren bukur arsimi, kultura, tradita dhe trashegimia e percjelle brez pas brezi. Nje gje e tille eshte percjelle me se miri edhe ne ate qe eshte titulluar “Festa e Shqipes”, nje dite ndryshe ne Libofshen e 100 fshatrave turistik. Ne prani te deputeteve, drejtuesve te institucioneve te ndryshme dhe te ftuarve te shumte, kreu I bashkise Fier Armando Subashi eshte shprehur se keto jane festa shume te rendesishme, pasi sjellin tek brezat me te rinj, ritet dhe zakonet, traditen dhe vlerat qe nuk duhen harruar asnjehere.

 

https://youtu.be/KBWSMRY5AxY

Ju sugjerojmë