Ballina Vendi BIBLIOTEKA PUBLIKE FIER, NESHKRUHET MARREVESHJA E RENDESISHME NE KINE

BIBLIOTEKA PUBLIKE FIER, NESHKRUHET MARREVESHJA E RENDESISHME NE KINE

2

Biblioteka “Dritero Agolli” e qytetit te fierit eshte bere pjese e nje prej forumeve me te rendesishme ne bote, atij qe eshte zhvilluar ne Hangzhou te Kines, nga 19 deri ne 22 tetor. 16 shtete nga Evropa Qendrore dhe ajo lindore si dhe nga Kina nenshkruan nje marreveshje te rendesisheme,  per te qene pjese e unionit nderkombetar I cili synon shkembimin nderkulturor dhe pervojen ne fushen e biblitekave.

 

https://youtu.be/8BcyAkFst4c