Ballina Vendi “ART DHE AFTESI”, ANKAND ME PUNIME TE FEMIJEVE ME AFTESI NDRYSHE

“ART DHE AFTESI”, ANKAND ME PUNIME TE FEMIJEVE ME AFTESI NDRYSHE

2

Integrimi dhe promovimi I te rinjve me aftesi ndryshe permes arti. Nen  kete moto eshte zhvilluar kete te diele ne mjediset e shkolles artisitke “Jakov Xoxa” ne Fier edhe nje ankand, ku ne qender kane qene punimet e realizuar nga femijet dhe te rinjte e Qendres Horizont. Nen drejtimin e aktorit fierak Gazmend Paja, te ardhurat e mbledhura nga ankandi do te shkojne per Qendren Horizont, ndersa gjithcka erdhi nen kujdesin e vecante te kreut te Bashkise se Fierit Armando Subashi.

 

https://youtu.be/bvG7zg30_V4