Ballina Vendi LIBOFSHA E 100 FSHATRAVE, SUBASHI: PUNA NUK DO TE NDALET

LIBOFSHA E 100 FSHATRAVE, SUBASHI: PUNA NUK DO TE NDALET

2

Kreu I bashkise se Fierit Armando Subashi ka vijuar takimet dhe kete here eshte ndalur ne zonen e Libofshes, ku ka bashkebiseduar me banoret. 30 qershori eshte data kur shqiptaret do ti drejtohen kutive te votimit, nje date e percaktuar dhe qe nuk ndryshon. Ndersa gjate takimit, kryebashkiaku Subashi, ndau me banoret e zones ate cka eshte bere gjate ketyre viteve, ndresa eshte prezantuar edhe projekti per rehabilitimin e plotë që do i bëhet qendrës së Libofshës, e cila vec te tjerash eshte edhe e perzgjedhur si nje nder 100 fshatrat.

https://youtu.be/C4kGKBi0m-I