Ballina Vendi ZGJEDHJET PER BASHKINE E FIERIT, ARMANDO SUBASHI NIS ZYRTARISHT FUSHATEN

ZGJEDHJET PER BASHKINE E FIERIT, ARMANDO SUBASHI NIS ZYRTARISHT FUSHATEN

2

Ka nisur nga Pojani turi I takimeve elektorale te kreut te bashkise se Fierit Armando Subashi. Qe ne nisje te fjales se tij, kryebashkiaku Subashi ka theksuar se 30 Qershori eshte data e zgjedhjeve dhe nje fakt I tille nuk mund te kthehet me pas. Nderkohe ai eshte ndalur tek projektet e perfunduara, punet e nisuara dhe ato cka pritet te realizohen per kete zone gjate periudhes ne vazhdim.

https://youtu.be/WQsbOdawLcs