Ballina Vendi ARMANDO SUBASHI NE MBROSTAR, INVESTIME KONKRETE PER KETE ZONE

ARMANDO SUBASHI NE MBROSTAR, INVESTIME KONKRETE PER KETE ZONE

2

Takimi me banore te Mbrostarit, Petoves dhe Vajkanit ka qene nje tjeter bashkebisedim frytedhenes mes kreut te bashkise se Fierit Armando Subashi dhe perfaqesuesve te komunitetit. Problematikat qe kane shoqerur te gjithe kete zone per nje periudhe te gjate kohe, tashme jane ne fazen e zgjidhjes, pasi projekte konkrete jane hartuar dhe kane nisur te zbatohen.

https://www.youtube.com/watch?v=hnzrwlzz5Cs