tvkombi
tvkombi

LEJET E LEGALIZIMIT, PAJISEN ME DOKUMENTIN 86 BANORE TE PORTEZES

Vendi

Publikuar ne:16:54 - 15/04/2018

Kane qene 86 banore te Njesise Administrative Portez ne Fier, ata te cilet jane pajise me lejet e legalizimit nga drejtoria e Aluiznit Fier. Ne nje ceremoni te organizuar me kete rast, ku nuk kane munguar perfaqesues te larte dhe drejtues vendor, theksi eshte vendosur tek puna qe eshte bere gjate kesaj periudhe, duke perfunduar dokumentimin e te gjitha vetedeklarimeve. Tashme procesi do te vijoj me legalizimin e 400 shtesve te pallateve ne Fier.

https://youtu.be/T7ZrOSMs4JE

Ju sugjerojmë