Ballina Vendi KULTIVIMI I KIVIT, FRUTI I VECANTE QE RRITET NE KAFARAJ

KULTIVIMI I KIVIT, FRUTI I VECANTE QE RRITET NE KAFARAJ

3

Kafaraj dhe zona e Frakulles ne Fier, nuk jane te njohura vetem per kultivimin e luleshtrydhes. Fale kushteve te pershtateshme te motit, bonitetit te tokes dhe punes qe eshte bere per te shmangur permbytjet, tashme fermeret po kultivojne edhe Kivi. Fruti I rralle per vendin tone ka ngjallur interes per fermerin Mondi Hamataj, I cili tregon se do ti shtoj siperfaqet e mbjella me kete frut, duke pare edhe rendimentin qe ai jep.

https://youtu.be/XSoHiPHfoso