Ballina Vendi 12 RASTE DHUNE NE FAMILJE NE 7 DITE, POLICIA PUBLIKON RAPORIN E...

12 RASTE DHUNE NE FAMILJE NE 7 DITE, POLICIA PUBLIKON RAPORIN E NJE JAVE PUNE

2

Gjate  javes qe lam pas ne te gjithe Qarkun Fier jane proceduar penalisht 45 shtetas, nga te cilet 7 jane arrestuar ne flagrance, 5 jane kapur pasi ishin ne kerkim dhe 33 jane proceduar ne gjendje te lire. Ne nje njoftim zyrtar blute e Fierit kane bere me dije se jane evidentuar 12 raste “Dhune ne familje” nga te cilet 3 ndiqen ne gjendje te lire edhe jane plotesuar 9 kerkese padi per tu paisur me urdher mbrojtje.

https://youtu.be/I5dVL5Ol6pI