tvkombi
tvkombi

KANALIZIMET E UJRAVE TE BARDHA, NDERHYET NE QENAS

Vendi

Publikuar ne:17:14 - 26/12/2018

Ne Qenas eshte duke u nderhyre aktualisht per sistemin e kanalizimit te ujerave te bardha. Ne kete menyre ka nisur  nje nga punet me te medha dhe te rendesishme per Bashkine e Fierit, pune e cila nuk do te ndalet deri ne urbanizimin e plote te te gjithe  kesaj zone informale. Punimet jane inspektuar nga kreu I Bashkise Armando Subashi

https://youtu.be/jBzaGZGmuxI

Ju sugjerojmë