Ballina Vendi ARDHJA E EMIGRANTEVE, FLUKS AUTOMJETESH NE FIER

ARDHJA E EMIGRANTEVE, FLUKS AUTOMJETESH NE FIER

2

Dita pas Krishtlindjeve e ka gjetur qytetin e Fierit me fluks te madh automjetsh, dhe nje fenomen I tille eshte vene re ne akset hyrese dhe dalese te qytetit, Fier- Lushnje dhe Fier- Levan, por edhe brenda ne qytet.  Per me shume se nje ore gjate mesdites, automjetet jane bllokuar ne trafik, vecanerisht ne aksin nga rotonduar prane rrepeve deri ne Levan dhe anasjelltas, pasi ne kete zone ndodhi edhe nje perplasjesje automjetesh, fatmiresisht vetem me deme materiale

https://youtu.be/jWXCj3FqX7c