Ballina Vendi KALLMI FURNIZOHET ME UJE, BANORET: PREJ VITESH MBUSHNIM UJE NE LUME

KALLMI FURNIZOHET ME UJE, BANORET: PREJ VITESH MBUSHNIM UJE NE LUME

2

Banoret e zones se Kallmit pas shume vitesh vuajtje furnizohen normalisht me uje te pijshem. Investimi me I fundit kryer nga Bashkia Fier, Ndermarrja e ujesjelles kanalizimeve dhe TAP, mundeson uje 24 ore, duke I dhene fund vuajteve te banoreve. Vete ata per TV Kombi kane treguar se prej vitesh detyroheshin te mbushnin uje ne lume, ndresa sot, gjithcka eshte ndryshe. Banoret shtojne gjithashtu se pas vendosjes se matesave, do te paguajne edhe faturat perkatese.

https://youtu.be/E1ObiIQweRQ