Ballina Vendi FIER, PROKURORIA ÇON NE GJYQ FAMILJEN HASANBELLIU

FIER, PROKURORIA ÇON NE GJYQ FAMILJEN HASANBELLIU

2

Prokuroria e Fierit nisi ne gjykate dosjen per tre persona te nje familjeje, akuzuar per pastrim parash e veprimtari kriminale. Ata jane Gentian, Erion dhe Hysnie Hasenbelliu. Gjykata kishte vendosur me pare sekuestrimin e pasurive te tyre. Gentian, I njohur edhe si Geron Hasenbelliu rezulton person me precedente penale.

https://youtu.be/dBww-F_eTBM