Ballina Vendi BLUTE NE NJE JAVE, DISA TE NDALUAR DHE PROCEDUAR NE FIER

BLUTE NE NJE JAVE, DISA TE NDALUAR DHE PROCEDUAR NE FIER

2

Pergjate gjithe javes qe kaloi ka vijuar puna per parandalimin dhe goditjen e paligjshmerise nga ana e Policise se Qarkut te Fierit. Keshtu eshte bere me dije se jane arrestuar ne flagrance disa  shtetas si dhe jane ndaluar 3 persona te tjeter te cilet ishin shpallur ne kerkim.

https://youtu.be/RyXSq-gDcNY