Ballina Vendi SINDIKATA E RE E NAFTETAREVE, TUBIM SIMBOLIK NE DITEN E PUNETOREVE

SINDIKATA E RE E NAFTETAREVE, TUBIM SIMBOLIK NE DITEN E PUNETOREVE

3

Ne diten e 1 majit, sindikata e re e naftetareve shqiptare ka zhvilluar nje tubim simbolik. Kryetari i saj Kostandin Kina, eshte shprehur se do te negociojne ne vazhdimesi per te mbrojtur te drejtat e pageses per oret shtese dhe kushtet e punes. Kjo sindikate eshte themeluar ne janar te vitit 2017 dhe ne te   aderojne rreth 2000 naftetare qe punojne ne sektorin e nxjerrjes se hidrokarbureve.

https://youtu.be/aCpsR7i1bnE