Ballina Vendi KA VIJUAR ME NJE TAKIM NE KALLM, TE NJESISE ADMINISTRATIVE MBROSTAR, TURI...

KA VIJUAR ME NJE TAKIM NE KALLM, TE NJESISE ADMINISTRATIVE MBROSTAR, TURI I LLOGARIDHENIES PUBLIKE NE FIER

2

Ka vijuar me nje takim ne Kallm, te njesise administrative Mbrostar, turi I llogaridhenies publike ne Fier. Zv/kryeministrja Mesi, zv/ ministri I bujqesise Kote, kryebashkiaku Subashi, deputetja Rista si dhe krere te drejtorive rajonale, jane bere pjese e nje degjese me banoret e kesaj zone. Keta te fundit kane parashtruar kerkesat e tyre ne disa sektore, duke vleresuar kete nisme te ndermarre nga Qeveria Shqiptare.

 

 

https://youtu.be/_znbupzbBSA