Ballina Vendi IMPIANT PER PASTRIMIN E GJANICES, TEKNOLOGJIA E AVANCUAR INSTALOHET NE TERREN

IMPIANT PER PASTRIMIN E GJANICES, TEKNOLOGJIA E AVANCUAR INSTALOHET NE TERREN

5

Pastrimi I ujrave te lumit Gjanice eshte domosdoshmeri, aq me teper tani kur lumi do te rehabilitohet edhe nga ana urbane. Keshtu do te shprehej kreu I Bashkise se Fierit Armando Subashi, gjate inspektimit qe I ka bere instalimit te impiantit qe do te beje edhe filtrimin e ujrave te lumit. Tashme jane evidentuar pikat me problematike, qe shkaktojne edhe ndotjen e ujit  dhe zbatimi I kesaj teknologjie te avancuar, eshte zgjidhja qe do ta rikthej Gjanicen ne lumin qe te gjithe fieraket deshirojne.

https://youtu.be/GOuNEigand0