Ballina Vendi SHTOHEN RASTET E DHUNES NE FAMILJE, NDALOHEN DY SHTETAS TE TJERE

SHTOHEN RASTET E DHUNES NE FAMILJE, NDALOHEN DY SHTETAS TE TJERE

5

Dy raste te tjera dhune ne familje jane regjistruar ne Fier. Ne pranga kane rene dy shtetas te cilet kane shtruar dhune fizike dhe psikologjike ndaj bashkeshorteve te tyre. Vetem nje dite me pare, po ne Fier, u regjistruar dy raste te tjera dhune ne familje.

https://youtu.be/3yia94QBfhU