Ballina Vendi PROTESTA E NAFTETAREVE, FLET SINDIKATA

PROTESTA E NAFTETAREVE, FLET SINDIKATA

5

Pas  protestes se naftetareve te Fierit dhe Ballshit ne lidhje me vendimin e ministrit Ahmetaj per pagesen e papunesise ka ardhur edhe reagimi I sindikates se naftetareve. Kamber Iliazi kryetari I sindikates eshte shrehur se kerkojne nga ministri qe te terheqe deklaraten e tij,  e cila sipas tij, eshte e pabazuar ne ligj. Ata kerkojne qe  kompania te beje shlyerjen e detyrimeve te punonjesve si dhe I kerkojne qeverise te nderhyje per rivenien ne pune te uzines.   Jane te gjjitha mundesite qe uzina te rifilloje punen, shrehet nder te tjera Iliazi.

https://youtu.be/o-cb7GdTyhA