Ballina Vendi IKMT, VIJOJNE PRISHJET PERGJATE SHTRATIT TE GJANICES NE FIER

IKMT, VIJOJNE PRISHJET PERGJATE SHTRATIT TE GJANICES NE FIER

2

Inspektorati Kombetar I Mbrojtjes se Territorit ka zbritur serish ne Fier ku vijojne prishjet e objekteve te ndertuara pergjate shtratit te lumit “Gjanica”. Shtesa pallatesh, oborre, mure rrethues apo garazhde makinash jane hedhur ne toke nga fadromat e IKMT te cilat I hapin rruge ne kete menyre zbatimit te projektit per rehabilitimin e lumit dhe rikonceptimin e qendres se qytetit

https://youtu.be/l4dK7ge4p1o