tvkombi
tvkombi

HELMIMI I 6 PERSONAVE NE ZHARREZ, REAGON ALBPETROL

Vendi

Publikuar ne:16:14 - 20/09/2018

Pretendimet e disa banoreve te Zharrzes qe jane helmuar si pasoje e gazit te çliruar nga operacionet hidrokarbure te shoqerise Albpetrol sh.a, kane bere qe kjo e fundit e fudnit te dal ne nje deklarte per mediat. Sipas Albpetrol nga verifikimi ne terren ka rezultuar se personat qe pretendojne qe jane helmuar nga gazi ndodheshin ne nje prej lokaleve te zones prej disa oresh ku kane konsumuar pije dhe ushqime te ndryshme. Ne te gjithe zonen e Sharrzes, zone mjaft e populluar, keta jane personat e vetem qe pretendojne qe kane probleme shendetesore si pasoje e gazit apo produkteve te tjera hidrokarbure.

 

 

https://youtu.be/-Kxeq899vYc

 

Ju sugjerojmë