Ballina Vendi VAZHDON PROTESTA E FAMILJAREVE TE AFIFELA METOHUT, NESE NUK GJEJME DREJTESI DO...

VAZHDON PROTESTA E FAMILJAREVE TE AFIFELA METOHUT, NESE NUK GJEJME DREJTESI DO TE VETEFLIJOHEMI

2

” Nese nuk merren masa per zgjidhjen e kesaj ceshje , ne gjysherit e vajzes do te veteflijohemi me benzine “. Ka qene kjo deklarata e Azmi Metohut gjyshi i  vajzes se mitur qe nderroje jete me 30 qershor ne nje aksident ne Kurjan te Roskovecit. Per te treten dite me radhe familjaret e vajzes se mitur gjysherit dhe prinderit  jane drejtuar prane prokurorise se Rrethit gjyqesor Fier per te protestuar.

 

 

 

https://youtu.be/4q-nqZWOQYg