Ballina Vendi ALUIZNI, NISIN APLIKIMET PER OBJEKTET E NDERTUARA PERPARA VITIT 1990

ALUIZNI, NISIN APLIKIMET PER OBJEKTET E NDERTUARA PERPARA VITIT 1990

2

Duke filluar nga shtatori të gjithë pronarët e banesave te ndertuara perpra vitit 1990 dhe qe nuk disponojne dokumentin e pronesine, kane nisur te aplikojnë për marrjen e pronësisë në sportelet e Aluiznit. Janë rreth 2 mijë banesa të ndërtuara para vitit 1990 ne Fier për të cilat pronarët nuk kanë mundur të marrin dokumentin e pronësisë ne gjithe keto vite.

 

 

 

https://youtu.be/NF3Jky7BtzQ