Ballina Vendi HARTA E BOTES ME FASULE, MESUESI I GJEOGRAFISE KRIJON VEPREN E RRALLE

HARTA E BOTES ME FASULE, MESUESI I GJEOGRAFISE KRIJON VEPREN E RRALLE

2

I jane dashur 26 mije e 200 kokrra fasule dhe 23 dite kohe per te krijuar harten e botes, te gjithen me fasule. Harta eshte e ekspozuar tashme, me te githa detajet e saj, ne shkollen e Ndernenasit ne Njesine Adminisrative Libofshe ne Fier, dhe ka terhequr vemendjen e Drejtorise Arsimore dhe te mesuesve te gjeografise. Kjo harte, e rralle per nga lloji dhe permasat, ka qene idea dhe realizimi I mesuesit Ylli Sota, I cila na ka treguar se perse ka arritur te krijoj nje gje te tille, duke shtuar se me pasion e deshire, te gjithe mund te bejme gjera te bukura.

 

https://youtu.be/iBiFKpWRxoE