Ballina Vendi PROJEKT BUXHETI 2019, TAKIMET NE NJESINE ADMINISTRATIVE LIBOFSHE

PROJEKT BUXHETI 2019, TAKIMET NE NJESINE ADMINISTRATIVE LIBOFSHE

2

Ka qene Njesia Administrative Libofshe, ndalesa e radhes se takimeve me komunitetin persa I perket Projekt Buxhetit te vitit 2019. Kreu I bashkise se Fierit Armando Subashi, ka detajuar cdo pike te ketij buxheti, duke marr edhe mendimin e qytetareve te kesaj zone se si I shohin ata punet e bera deri me tani dhe projektet te cilat jane duke u zbatuar.

 

https://youtu.be/PgeKQKvYjCA