tvkombi
tvkombi

VETTINGU NE POLITIKE, GRAMOZ RUCI FLET NGA FIERI

Vendi

Publikuar ne:16:37 - 14/09/2018

Kryeparlamentari Gramoz Ruci eshte shprehur nga Fieri se projekdrafti i opozites per vettingun e politikaneve eshte dorezuar tashme ne parlament dhe priten procedurat per tu votuar. Ne vleresimin e tij , Ruci eshte shprehur se projektligji ne fjale eshte diskutuar edhe me pare ne ligjin organik dhe eshte miratuar me konsensus te gjere ne parlament ashtu si ligji per dekreminalizimin dhe vettingu i politikaneve eshte objekt i reformes ne drejtesi.Megjithate le te presim, ka theksuar Gramoz Ruci, eshte heret per te folur nese parlamenti voton kete ligj.

 

 

https://youtu.be/MXJ12bzIizY

Ju sugjerojmë