tvkombi
tvkombi

“APOLO ART COLONY”, ARTI EUROPIAN ZBRET NE FIER

Vendi

Publikuar ne:19:29 - 15/09/2018

25 artiste nga 13 shtete europiane pushtojne qytetin e Fierit. Edicioni I 8 I kolonise nderkombetare te artit figurativ “Apolo Art Colony” edhe kete vit ka ngjallur interes tek artdashesit fierak. Per disa dite rresh ne kete qytet me lashtesi, piktore e artsite te huaj po njihen me resurset e pakundershtueshem te kesaj treve bujare. Vec vizitave, shkembimi I ekperiencave dhe paraqitja e punimeve unike per artedashesit eshte misioni kryesori kolonise se artisteve.

 

 

https://youtu.be/_tDPLEQ0dsE

Ju sugjerojmë