Ballina Vendi BASHKIA FIER DHE ETC, CANTA SHKOLLE PER 100 FEMIJE

BASHKIA FIER DHE ETC, CANTA SHKOLLE PER 100 FEMIJE

2

100 femije kane marre kete te shtune  cantat e shkolles falas, fale nje bashkepunimi mes Bashkise se Fierit dhe qendres tregtare ETC. Perfitues te kesaj ndihme kane qene vogelushe nga qyteti i Fierit dhe Njesite Adminstrative, ndersa shperndarja e cantave eshte ndjekur nga afer nga speciliste te Bashkise se Fierit. Ky nuk eshte bashkepunimi i vetem me qendren tregtare ETC, pasi te tille ka pasur edhe me pare.

 

 

 

https://youtu.be/gsZg8D5pRh4