Ballina Vendi 17 SHTATORI, TAKIM NE BASHKINE PATOS. LIBRA FALAS EDHE PER NXENESIT E...

17 SHTATORI, TAKIM NE BASHKINE PATOS. LIBRA FALAS EDHE PER NXENESIT E KLASAVE TE PESTA

2

Kryetarja e Bashkise si çdo vit ka pritur ne nje takim drejtoret e shkollave 9-vjeçare dhe te mesme te Bashkise Patos. Gjate ketij takimu u diskutua per masat e marra per fillimin e vitit te ri arsimor 2018-2019, nderkohe qe pranishme ishte edhe kreu I drejtorise arsimore rajonale te qarkut Yllka Beci.  Nderkohe qe pas Fierit, edhe nxenesit e klasave te pesta ne Patos do te mund I marrin librat falas, nje nisme kjo e ndermarre nga Bashkia e qytetit.

 

 

 

https://youtu.be/1UXLxjObvRk