Ballina Vendi 14 SHTATORI, PERKUJTOHET AKTI HEROIK I 68 VAJZAVE DHE GRAVE PARTIZANE

14 SHTATORI, PERKUJTOHET AKTI HEROIK I 68 VAJZAVE DHE GRAVE PARTIZANE

2

Kreu i Parlamentit Gramoz Ruci, kryebashkiaku Armando Subashi, Prefekti I qarkut Fier Baki Bala, deputete, perfaqesues te institucioneve te ndryshme, organizatave te veteraneve e familjeve te deshmoreve, kane marre pjese ne cerenomine perkujtimore te 75 vjetorit  te daljes partizave te 68 vajzave dhe grave Fierake.  Ne nder te tyre jane vendour kurora me lule ne monumentin kushtuar kesaj date, nderkohe nga  te pranishem eshte folur per jehonen e kesaj ngjarje dhe kontributin e grave dhe vajzave ne luften Nacional- Clirimtare.

 

 

https://youtu.be/P27IK2J2mvg