Ballina Vendi GJYKATA FIER, ARREST ME BURG PER TRE SHTETAS, DY TE TJERE DETYRIM...

GJYKATA FIER, ARREST ME BURG PER TRE SHTETAS, DY TE TJERE DETYRIM PARAQITJE

2

Nderkohe Gjykata e Shkalles se pare Fier ka caktuar ne mungese, masen e sigurimit “Arrest ne burg” dhe “Ndalim te perkohshem per te ushtruar veprimtari te caktuar profesionale ose afariste” per shtetasit Shpetim dhe Vladimir Cilotaj si dhe Xhevahir Troka, ndersa eshte caktuar edhe masa e detyrimit te paraqitjes per dy shtetas te tjere. Njekohesisht Gjykata e Fierit ka vendosur edhe sekuestro preventive ndaj pasurive te shtetasve te sipercituar  te dyshuar per kryerjen e vepres penale te “Pastrim i produkteve te vepres penale”

 

 

https://youtu.be/UL9Vv3OCWd8