tvkombi
tvkombi

ETC, FESTE PER VOGELUSHET NE 1 QERSHOR

Vendi

Publikuar ne:16:15 - 02/06/2018

Qendra tregtare ETC ne Fier e ka kthyer ne tradite tashme organizimin e festave per vogelushet ne 1 qershor. Ashtu si cdo vit, edhe kete here ne ETC eshte organizuar nje koncert festiv, ku protagoniste kane qene vete femijet. Per keta te fundit ka pasur edhe surpriza dhe dhurata pa fund.

 

 

 

https://youtu.be/–O4269myfo

Ju sugjerojmë