Ballina Vendi FRUTA- PERIMET, REDUKTOHEN EKSPORTET NE QARKUN FIER

FRUTA- PERIMET, REDUKTOHEN EKSPORTET NE QARKUN FIER

1

Gajte nje periudhe prej 8 muajsh jane reduktuar ndjeshme eksportete e Fruta-Perimeve ne Qarkun e Fierit. Te dhenat e nxjerra nga Drejtoria Rajonale e Bujqesise, bejne me dije se krahasuar me te njetjen periudhe te vitit te kaluar, ka nje ulje me 10%. Sipas kreut te sherbimit keshillimor ne kete drejtori, ulja e nivelit te eksporteve kete vit lidhet edhe me situaten e permbytjeve te ndodhura dhe lageshtise se tokes qe nga dhjetori I viitt te kaluar dhe shkurti I ketij viti.

 

 

 

https://youtu.be/oM5fzMmi9ug