Ballina Vendi ECURIA NE UJESJELLES- KANALIZIME FIER, ANAZILOHET PUNA E NDERMARRJES

ECURIA NE UJESJELLES- KANALIZIME FIER, ANAZILOHET PUNA E NDERMARRJES

1

Puna e ndermarrjes se Ujesjelles- Kanalizimeve gjate kesaj periudhe eshte analizuar ne nje takim qe kreu I Bashkise se Fierit Armando Subashi ka pasur me drejtues te kesaj ndermarrje. Gjate analizes, theksi eshte vendosur tek reforma e ujit dhe rezultatet e  arritura, si ne rritjen e te ardhurave, por edhe ne shtimin e abonenteve te formalizuar. Sipas drejtorit te Ujesjellesit, gjate kesaj periudhe shpenzimet jane ulur me 82% ndersa te ardhurat jane shtuar me 112%

 

 

https://youtu.be/tz3WpiVos2k