tvkombi
tvkombi

GJORGOZ, BANORET NE PROTESTE

Vendi

Publikuar ne:16:15 - 24/09/2018

Mungesa e infrastruktures rrugore dhe largimi I nxenesve nga shkolla e tyre drejt nje tjeter shkolle ka nxjerr ne nje proteste  banoret e fshatit Gjorgoz tw njesise administrative Cakran. Ne mbeshtetje te tyre ka qene edhe kreu I Partise Demokratike Fier, njehresh deputet I kesaj force politike Luan Baci.

 

 

 

https://youtu.be/ptrnEXeupnY

Ju sugjerojmë