Ballina Vendi “FIERI 2030”, OBJEKTIVAT E QARTA DREJT ZHVILLIMIT

“FIERI 2030”, OBJEKTIVAT E QARTA DREJT ZHVILLIMIT

1

Agjensitë e Kombeve të Bashkuara në bashkëpunim me Bashkinë Fier kane festuar tre vjetorin e miratimit të 17 Objektivave Globale të Zhvillimit me një maratonë aktivitetesh, që ka bere bashkike aktorë të fushave të ndryshme për të vepruar për një të ardhme më të mirë. “Fier 2030” është pjesë e javës së objektivave globale, që organizohet në mbarë botën dhe shërben si një platform për të shkëmbyer ide, për të krijuar partneritete, për të angazhuar komunitetin, për të marrë mbështetje publike e për të nxitur mekanizmat për arritjen e Objektivave të Zhvillimit të Qëndrueshëm në nivel vendor. Kjo dite ne Fier wshte hapur me nje takim me te rinjte e qytetit ne qendren rinore “Epoka e Re”, per te vijuar me pas me nje tjeter takim ne shkollen “Andon Xoxa”.

 

 

https://youtu.be/UO-zS2U19Os