Ballina Vendi FNSH dhe ‘Shqiponjat’ pika kontrolli dhe patrullime në Fier, në ‘sitë’ automjete...

FNSH dhe ‘Shqiponjat’ pika kontrolli dhe patrullime në Fier, në ‘sitë’ automjete të ndryshme

2

Policia blindon Fierin, duke kontrolluar një pjesë të mirë të automjeteve.

Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë kanë zbarkuar mbrëmjen e sotme dhe ne qytetin e Fierit. Të ndihmuara nga forcat ‘Shqiponja’ dhe policia e Fierit po bëjnë patrullime dhe kanë ngritur pika kontrolli në qytet.Kontroll fizik i drejtuesve, verifikime të imtësishme të dokumentacionit e skanime të makinave, janë dukë u kryer nga forcat e ndërhyrjes së shpejtë, ato të antidrogës, rrugores e forcave shqiponja, në hyrje e dalje të qytetit të Fierit.