tvkombi
tvkombi

FIRMOSET KONTRATA, NIS PUNA PER BYPASS-IN E FIERIT

Vendi

Publikuar ne:17:24 - 06/11/2018

Pas permbylljes se procedurave konkuruese te perzgjedhjes se kompanive kontraktore qe do kryejne punimet e Bypass-it te Fierit dhe dorezimit te garancise financiare, Autoriteti Rrugor Shqiptar ka firmosur kete te marte kontraten me kompanine fituese e cila do te perfundoj kete veper. Mesohet se kompania kontraktore fillon punen ne terren duke ringritur kantierin me objektivin per te bere te kalueshem bypass-in e Fierit ne sezonin e ardhshem turistik.

 

https://youtu.be/2FoIJEkpV9w

Ju sugjerojmë