Ballina Vendi FILLIMI I VITIT TE RI SHKOLLOR, KREU I KUVENDIT URON NGA FIERI

FILLIMI I VITIT TE RI SHKOLLOR, KREU I KUVENDIT URON NGA FIERI

2

Kreu I kuvendit Gramoz Ruci ka zgjedhur qytetin e Fierit per te uruar diten e pare te shkolles per nxenes dhe mesues. Nga mjediset e kesaj shkolle, Zoti Ruci, eshte ndalur tek vemendja e qeverise shqiptare per arsimin dhe dijen, jo vetem tek nismat e ndermarra, por edhe tek mundesite qe ofrohen sot per nxenesit dhe mesuesit. Kreu I kuvendit nuk harroi pa permendur edhe nismen e ndermarre nga Bashkia e Fierit, per shperndarjen e librave falas edhe per nxenesit e klasave te pesta.

 

 

https://youtu.be/u8HaYguIA5U