Ballina Vendi SHKOLLA ARTISTIKE. KREU I DAR FIER: DJEPI I ARTISTEVE TE ARDHSHEM

SHKOLLA ARTISTIKE. KREU I DAR FIER: DJEPI I ARTISTEVE TE ARDHSHEM

2

E ka cilesuar si djepin e artisteve te rinj, shkollen artistike “Jakov Xoxa”, kreu I arsimit Fierak Yllka Beci. Pikerisht nga kjo shkolle, Zonja Beci ka uruar te gjithe mesuesit dhe nxenesit per nje fillim vit te mbare e plot suksese. Nga keto auditore, ka thene Beci, do te dalin artistet e ardhshem, ata qe do te na perfaqesojne denjesisht brenda e jshte vendit.

 

 

 

https://youtu.be/8eI-MeKkomQ