Ballina Vendi SHKOLLA JOPUBLIKE “DERTLIU”, PERZGJEDHJA E SHUME NXENESVE

SHKOLLA JOPUBLIKE “DERTLIU”, PERZGJEDHJA E SHUME NXENESVE

2

Shkolla jopublike “Dertliu” ka hapur dyert per nxenesit e ciklit 9- vjecar dhe atij ate te mesem. Ne 20 vite arsim te mesem dhe plot 11 vite arsim 9 vjecar, nga bankat e kesaj shkolle kane dale me mijera nxenes, te cilet sot frekuentojne auditoret e universiteteve me prestigjoze boterore, ndersa shume prejt tyre jane edhe kuadro ne isntiucione te ndryshme brenda dhe jashte vendit. Kete 17 shtator e ka pershendetur drejtuesja e institucioneve arsimore jopublike “Dertliu”, Merita Dertliu”

 

 

https://youtu.be/VItW2B_bwWA