tvkombi
tvkombi

FIERI DHE LUSHNJA MBULOHEN NGA PETKU I BARDHE I DEBORES

Vendi

Publikuar ne:17:34 - 28/02/2018

Qyteti I Fierit sot eshte gdhire nen petkun e bardhe te bores. Qe ne oret e para te mengjesit bora ka mbuluar sheshe e rruge, ndersa ka vijuar te bjere pergjate gjithe dites. I pare si nje fenomen I rralle, bora ka mbuluar edhe Lushnjen, fakt qe ka ngjallur kureshtjen e qytetareve.

https://youtu.be/Hljy1nLvPps

Ju sugjerojmë