tvkombi
tvkombi

75 MIJE EURO PER QENDREN SHENDETESORE NE LIBOFSHE.

Vendi

Publikuar ne:17:40 - 27/02/2018

Ka perfunduar investimi prej 75 mije eurosh I cili ka mundesuar rikonstruksionin total te qendres shendetesore te Libofshes ne Fier, qender qe I vjen ne ndihme rreth 10 mije banoreve. Per te inauguruar punimet e kryera te pranishem kane qene  Ambasadori I Zvicres ne Shqiperi Christoph Graf, Ministrja e shendetesise Ogerta Manastirliu, drejtuesi I projektit “shendet per te gjithe” Dr. Besim Nuri, nenkryetarja e Bashkise Fier Enkelejda Peshkepia si dhe perfaqesues vendor.

https://youtu.be/HAcoi-LB8PM

Ju sugjerojmë