Ballina Vendi FIER: ZHVILLOHET PER HERE TE PARE NE FIER KAMPIONATI I PING –...

FIER: ZHVILLOHET PER HERE TE PARE NE FIER KAMPIONATI I PING – PONGUT PER SHKOLLAT E MESME.

4

Per here te pare ne Fier eshte celur Kampionati I Ping- Pongut per vajza dhe djem te shkollave te mesme, nje nisme e munguar kjo. Ne qendren e aktiviteteve kulturore te Bashkise se Fier kane garuar mes tyre rreth 100 te rinj, per te shpallur edhe fituesin. Edhe pse nje kampionat jo shume i populluar ne qytet, serioziteti i te rinjve, instruktoreve dhe mesuesve te edukimit fizik, bene qe te dhurohej nje spektakel i vertete.

https://youtu.be/Sr-odQ0yIhg