Ballina Vendi SISTEMI KULLUES, VIJON PUNA NGA DREJTORIA E VADITJES DHE KULLIMIT NE FIER

SISTEMI KULLUES, VIJON PUNA NGA DREJTORIA E VADITJES DHE KULLIMIT NE FIER

4

Vijon me intensitet puna ne terren per pastrimin e kanaleve kullues. Kete here mjetet e renda te drejtorise se Vaditjes dhe Kullimti jane ndalur ne kanalin e Havaleasit, problematic per nje periudhe te gjate kohe. Me punen qe po behet synohet jo vetem evitimi I permbytjeve, por edhe mbjella e siperfaqeve te tokes prane tij, te lena djerre nga fermeret, pikerisht per shkak te mungeses se kullimit.

https://youtu.be/YYurvA-rAtE