tvkombi
tvkombi

FIER, LUSHNJE, DIVJAKE, DISA TE NDALUAR.

Vendi

Publikuar ne:17:19 - 27/01/2018

Blute e Fierit, Lushnjes dhe Divjakes kane arrestuar disa persona per vepra te ndryshme penale. Ne dy raste ka pasur ndalime per dhune ne familje, ndersa ne nje tjeter nje  37 vjecar ka grabitur shtepine e nje te moshuare. Per me teper ndjekim materialin ne vijim.

https://youtu.be/emMns4bSSTc

Ju sugjerojmë