Ballina Vendi FAMILJA BELULAJ, LULE PRANE VENDIT KU U VRA ARIELA MURATI

FAMILJA BELULAJ, LULE PRANE VENDIT KU U VRA ARIELA MURATI

4

Familja e Aldison Belulaj ka bere nje gjest pajtimi pas vrasjes se studentes se juridikut Ariela Murati nga 23 vjecari. Ata kane çuar  kurora  me lule si dhe nje pankarte me mesazh ngushellimi ne vendin ku  Ariela u vra.

https://youtu.be/2204bwzw_Sg