Ballina Vendi PRISHEN DISA OBJEKTE PA LEJE NE MUJALLI

PRISHEN DISA OBJEKTE PA LEJE NE MUJALLI

4

Pervec prishjeve ne qender te qytetit te Fierit dhe disa lagje te tij, tashme puna eshte peqenderuar edhe ne territoret e njesive administrative. Kete te premte ne fshatin Mujalli, jane prishur 6 objekte te ndertuara pa leje ne territorin e jashtem te nje pallati.

https://youtu.be/bEo64QHK0Oo